Customise Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorised as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyse the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customised advertisements based on the pages you visited previously and to analyse the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Особый рецепт блинов от кафе «Уют»

Руслана Викторовна Дьяченко – та, чьей волшебной руке принадлежит приготовление блюд для банкетов в егорлыкском кафе «Уют». Стаж ее работы поваром в кафе и ресторанах – 25 лет. Из них 10 лет – она повар в «Уюте».

БЛИНЫ МАННЫЕ

Ингредиенты:

  • крупа манная – 2/3 стакана,
  • мука – 3/4 стакана,
  • молоко – 3 стакана,
  • вода – 1/2 стакана,
  • яичный желток – 2 шт.,
  • масло топленое (растопленное в микроволновке) – 1 ст. ложка,
  • масло сливочное (для выпечки блинов) – 1/2 стакана,
  • сахар – 2 ст. ложки,
  • соль – 1/2 ч. ложки,
  • сметана – 1/2 стакана

Приготовление:

1.Вскипятить 2,5 стакана молока и добавить в него соль, сахар и топленое масло. Тщательно перемешать. В кипящее молоко медленной струйкой всыпать манку. Проварить 5-6 минут, затем охладить.

2. В остывшую кашу добавить муку. В оставшееся молоко добавить яичные желтки и воду и перемешать. Ввести яично-молочную смесь в кашу с мукой и перемешать до однородной массы.

3. Выпекать блины на маленькой сковороде на сливочном масле.

4. К столу подавать со сметаной.

Источник иллюстрации yandex.ru

Поделиться ссылкой:

21 февраля 2023
Яндекс.Метрика